Diervoerdonaties gezocht
14 november 2017

Dierenwelzijnsmarkt

Woensdag 4 oktober was het dierendag. Op het Grote Kerkplein werd er een Dierenwelzijnsmarkt gehouden. Op deze markt waren er naast dieren ook kraampjes van dierenorganisaties aanwezig om informatie te geven over hun organisatie. De dag werd geopend door wethouder van Willigen.|

Op het Grote Kerkplein werd er een Dierenwelzijnsmarkt gehouden. Op deze markt waren er naast dieren ook kraampjes van dierenorganisaties aanwezig om informatie te geven over hun organisatie. De dag werd geopend door wethouder van Willigen.

Zo waren er verschillende dingen te vinden op de markt. Een dierenfotograaf, dierenambulance en een hondengedragsdeskundige. Informatie over stadsvogels, maar ook over het koppelen van konijnen. En voor de kinderen was er een schminktent, een limonade koe, een quiz en een kinderboerderij.
Deze middag werd georganiseerd met alle organisaties in Zwolle die zich bezighouden met het dierenwelzijn. Zo was o.a. het Dierenasiel, de Dierenbescherming, Dierenambulance, Dierenvoedselbank, Vogelbescherming Avifauna, Flappus (en Brutus), Blijf van mijn Dier en de Dierenpolitie aanwezig. Ook konden de kinderen meedoen aan een quiz die werd verzorgd door Dinoland, en op de foto met Dino Rext.
(Bron: RTV Focus Zwolle) Foto’s zijn gemaakt door Kirsten Lindeboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X