Dierenvoedselbank in bezit van chipreader
26 februari 2018
OPGELET! Hondenziekte.
21 mei 2018

Dierenvoedselbank Zwolle ZOEKT Diervoer donaties!!

Het loopt allemaal zo ongelooflijk hard. Na de voeruitgifte, van de afgelopen maand, te hebben gehad, zijn we op 10 kilo honden voer na, helemaal leeg. We zijn dus echt op zoek naar honden/katten/knaagdieren/papagaaien voer. Het mag een open verpakking zijn, want we mixen alles wat we krijgen. We komen het graag bij u ophalen.

Ook koekjes en snoepjes zijn van harte welkom, want we maken elke maand voor elk dier een zakje met lekkers. Natuurlijk zijn de grote donaties van dierenwinkels, diervoer vertegenwoordigers bedrijven etc. ook enorm welkom! Ook zijn wij heel blij met lege flessen, zodat wij die in kunnen leveren. Met die opbrengst kunnen wij daar dierenvoer voor halen. Ook spaarpunten, van bijv. Douwe Egberts, Felix e.d. zijn welkom. Hier kunnen wij spulletjes van halen en die verkopen op markten.

Als laatste kunnen wij uw financiële steun hard gebruiken. We zijn flink aan sparen om een stichting te worden, maar dit kost tussen de 350 en de 500 euro. Als u ons hierbij wil helpen, kan u dit overmaken op rekeningnummer: NL11 INGB 0750 7913 65 ten name van L van oosten o.v.v. Dierenvoedselbank Donatie …. Alvast bedankt voor de hulp en graag tot ziens!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X