OPGELET! Hondenziekte.
21 mei 2018
Dierenvoedselbank op IJsselshow
6 april 2019

Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle

Het Dierenteam Zwolle is deze week gestart met de voorbereidingen van de Dierenwelzijnsmarkt. Graag nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan deze diervriendelijke markt. De markt vindt plaats op woensdag 4 juli 2018 van 12.00 tot 16.00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.

Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo is er een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. Ook is de stadsdierenarts Rolf Bus aanwezig en zijn er hondendemonstraties. En voor de kinderen is er een schminktent en een mini kinderboerderij. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland, en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland of een kijkje nemen in een dierenambulance. De markt wordt door een dixielandband muzikaal opgeluisterd.


Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X