Dierenwelzijnsmarkt in Zwolle
6 juni 2018
Dierenwelzijnsmarkt op 1e Blauwvingerdag
7 juli 2019

Dierenvoedselbank op IJsselshow

Op zaterdag 6 en zondag 7 april is de Dierenvoedselbank aanwezig op de IJsselshow Zwolle. Met meer dan 1.500 honden per dag van meer dan 200 verschillende rassen en circa 30 verschillende standhouders en met demonstraties, wedstrijden en workshops is de IJsselshow het grootste kynologische evenement in Noord en Oost Nederland.

De Dierenvoedselbank is dit jaar samen met vele standhouders aanwezig in het standhoudersdorp. Hier vind u alles voor uw viervoeter. De keuze is groter dan in de winkel en de artikelen vaak goedkoper dan op internet! Bij de stand van de Dierenvoedselbank kunt u mee doen met de verloting. Zo maakt u kans op een prijs en sponsort u ook nog eens de Dierenvoedselbank Zwolle.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X