Dierenvoedselbank op IJsselshow
6 april 2019

Dierenwelzijnsmarkt op 1e Blauwvingerdag

Op de eerste Blauwvingerdag, woensdag 10 juli 2019, vindt van 11:00 tot 16:00 uur   op het Broerenkerkplein te Zwolle, de 3e editie van de Dierenwelzijnsmarkt plaats. Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Dierenvoedselbank Zwolle, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen, etc. etc.


Er is een heuse mini-Kinderboerderij met echte dieren en er zijn ezeltjes. Een Honden behendigheid demonstratie mag natuurlijk ook
niet ontbreken en daarnaast zijn er voor de kinderen een Schminktent, waar je jezelf een Dierengezichtje kunt laten schminken en nog andere creatieve activiteiten. De Stadsdierenarts is er met zijn Dierenzorg-bus en je kunt er een echte Dierenambulance van binnen bekijken. Ook kunnen de kinderen op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en Dinosaurus Rext van Dinoland en meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland. De markt wordt bovendien muzikaal opgeluisterd.

Iedereen is van harte welkom!
Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X