Jul 2019

Category: Uncategorized
Comments: 0

Op de eerste Blauwvingerdag, woensdag 10 juli 2019, vindt van 11:00 tot 16:00 uur   op het Broerenkerkplein te Zwolle, de 3e editie van de Dierenwelzijnsmarkt plaats. Op de Dierenwelzijnsmarkt is van alles te zien, te doen en te leren over dieren. Zo zijn er informatie stands van het Dierenasiel, de organisatie Blijf-van-mijn-Dier, de Zwolse Dierenartsen, de Dierenvoedselbank Zwolle, de Stadshoeve, Zwolse Kinderboerderijen, de Dierweide Berkum, de Wijkboerderijen, etc. etc.

Apr 2019

Category: Uncategorized
Comments: 0

Op zaterdag 6 en zondag 7 april is de Dierenvoedselbank aanwezig op de IJsselshow Zwolle. Met meer dan 1.500 honden per dag van meer dan 200 verschillende rassen en circa 30 verschillende standhouders en met demonstraties, wedstrijden en workshops is de IJsselshow het grootste kynologische evenement in Noord en Oost Nederland.

Jun 2018

Category: Uncategorized
Comments: 0

Het Dierenteam Zwolle is deze week gestart met de voorbereidingen van de Dierenwelzijnsmarkt. Graag nodigen we je uit om een bezoek te brengen aan deze diervriendelijke markt. De markt vindt plaats op woensdag 4 juli 2018 van 12.00 tot 16.00 uur op het Broerenkerkplein te Zwolle.

May 2018

Feb 2018

Dec 2017

Nov 2017

Category: Uncategorized
Comments: 0

Wij ontvangen graag diervoer van iedereen die het kan missen. Het mag een open verpakking zijn, want we mixen alles wat we krijgen. We komen het graag bij u ophalen. Ook koekjes en snoepjes zijn van harte welkom, want we willen elke maand voor elk dier een zakje met lekkers maken.

Category: Uncategorized
Comments: 0


Woensdag 4 oktober was het dierendag. Op het Grote Kerkplein werd er een Dierenwelzijnsmarkt gehouden. Op deze markt waren er naast dieren ook kraampjes van dierenorganisaties aanwezig om informatie te geven over hun organisatie. De dag werd geopend door wethouder van Willigen.|

2
X