Regels m.bt. uitgifte

Onderstaande regels hanteren wij, voor wat betreft de uitgifte zodat alles in goede banen loopt.

  • Wij kunnen alleen uitdelen wat we hebben.
  • Wij zijn afhankelijk van donaties dus het is mogelijk dat wij niet hebben wat u zoekt, hiervoor onze excuses.
  • De donaties komen allemaal uit een goed hart. Wij mixen de droge brokken door mekaar, zodat alle huisdieren een mix krijgen van duurder en goedkoper voer. Dit omdat wij geen onderscheid willen maken. Mocht u huisdier een moeilijke eter zijn of snel last hebben van zijn of haar darmen, hou hier dan rekening mee.
  • Wij nemen geen verantwoording over de donaties. Wat wij uitdelen is wat wij gekregen hebben, uiteraard kijken wij het wel na en mochten wij vermoeden dat het schadelijk kan zijn, dan zullen wij dit niet uitdelen maar u bent zelf verantwoordelijk voor uw huisdier, dus controleer de spullen alvorens u het geeft.
  • Wij nemen in principe geen aanvraag in behandeling voor dieren jonger dan 6 maanden. Mocht u dit willen toelichten, neemt u dan contact met ons op.
  • Wij plannen per uitgifte 1 dag in dat u het pakket kunt komen halen; op zaterdag. Als u toch niet kunt komen dient u dit zelf vooraf kenbaar te maken, u kunt als u een goede reden heeft een andere afspraak maken.
  • Indien uw huisdier aangepast voer nodig heeft, dan dient u hiervoor een verklaring van uw dierenarts te overleggen. Wij kunnen dam kijken wat we voor u kunnen doen.
 Wij hebben 3 redenen om u uit te schrijven.
  1. U neemt een huisdier er bij.
  2. U komt 2x niet uw pakket ophalen zonder af te zeggen.
  3. U doet niet respectvol naar ons om welke reden dan ook. Wij zullen u ten alle tijden met respect behandelen, kan dat andersom ook alstublieft?
We hopen dat bovenstaande 3 regels overbodig zijn en helpen u en uw huisdier heel graag!

X